Bejelentés


Angyalmobil Az angyalok Isten legtisztább gondolatai...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A szeretetAz Angyalmobil mint minden más az Univerzumban, a szereteten alapul.
Azt, hogy kinek mit jelent a szeretet, önmagában és környezetében kell keresnie.

A szeretet tükör önmagad és a világ felé.

Ha egyszer megtapasztaltad, felelőse lettél!

„A szeretet ereje a tisztaság ereje. A szeretet szót sokféle értelemben használják, de a mágus számára szent szó, mert számára a szeretet minden tisztátalanságot feloldó, és csak az igazat, a valódit hagyja meg.
- Amíg félsz, nem tudsz igazán szeretni - figyelmeztet Merlin. - Amíg harag lakozik benned, nem szeretsz igazán. Amíg önző vagy, nem vagy képes igazán szeretni.
- Akkor hogyan szerethetek?! - kérdezte Artúr, mert eszébe jutott, hogy a félelem, a harag és az önzés olykor magukkal ragadják.
- Nos, éppen ez a titok - válaszolt Merlin. - Bármennyire tisztátalan vagy is, a szeretet felkutat és megmunkál, hogy szeretni tudj.
A szeretet megkeresi a tisztátalanságot, hogy kiégethesse azt. Nincs szeretet nélküli személy, csak olyanok vannak, akik nem érzik a szeretet erejét. A szeretet láthatatlan és mindig jelen lévő. Több mint érzelem vagy érzés, több mint élvezet vagy önkívület. A mágus szerint a szeretet a levegő, amit belélegzünk, a minden sejtet elérő keringés. Egyetemes forrásából mindent táplál. Ez a végső erő, mert erőszak nélkül bármit megvalósít. Még a szenvedésben, az én és az értelem látókörén kívül is tovább hat a szeretet. Hatalmával összevetve, minden más erő gyenge.”Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!